viernes, 28 de septiembre de 2012

Marilyn manson




Marilyn Manson
 El seu nom real es Brian Hugh Warner. La infància de Brian va ser un poc dura, ell era un nin molt timid i per aixó sempre li pegaven, ell traficava amb llaminadures, venia CD's de grups heavis i rababa a les companyes de classe.
A les seves classes nomes es tratava un tema, La Religió, es parlava de l'Apolaipsi i l'Anticrist. A Brian estava obsesionat amb aixó i la seva cercania, en una ocasió, Brian va portar a l'escola una de les seves posesion més presiade, una foto que li va fer la seva padrina des d'un avió, en la que pareixia haver-hi un angel entre els nubols, i en l'escola els professors el varen dir que es tratava d'una burla i el van enviar a casa per blasfem. Ell va dir que va ser el seu intent més hones de encaixar amb les seves creenciesi que va ser castigat pero aixó, va dir que les semilles de el que es avui en dia varen ser plantades. 

La primera aspiració de Brian va ser fer-se escritor peró no va funcionar, despés va treballar con a periodista musical, va arribar a entrevistar als Red Hot Chili Peppers, entrte altres, peró amb cada entrevista la seva il·lusió va disminuirm, lo que ell vilia era estar a l'altre costat. Un dia va publicar un article del seu lider rent Reznor, sense imaginar que seria el començament d'una gran amistat , i va ser Trent qui va produir el seu gran exit ANTICRIST SUPERSTAR.  

DISCOGRAFIA:
Portrait of an American Family (1994)
Smells Like Children (1995)
Antichrist Superstar (1996)
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario