viernes, 23 de noviembre de 2012

Feina per avui dilluns, 19 de novembre





1. Explica el teu cap de setmana.
El meu cap de setmana va ser molt curt, vaig anar a fer-li companyia a un amic en el treball, ell treballa de cambrer en el restaurant de la seva mare, jo avegades l'ajud a fer coses, després anam a la seva casa, on estem allà en l'ordinador jugant o veiem una peli, picam un poquet a el seu germà que es molt guapo i res mes aixi a sigut el meu cap de setmana.
2. fes una entrada lliure sobre el que tu vulguis.

Després del retorn de Bella d'Itàlia, aquesta rep un càstig per part de Charlie per no haver-li avisat, qui després de notar un excel · lent comportament per part de la seva filla l'aixeca, amb una condició: tractar de recuperar als seus amics abandonats, inclòs Jacob Black. Bella accepta i aquesta és lliure de sortir de casa a més d'anar a l'escola ia treballar. Charlie es demostra més descortés i sobreprotector que mai amb Edward, qui tracta de guanyar-se la seva confiança de nou.

Mentrestant una onada d'assassinats inexplicables assoten la ciutat de Seattle, de manera que Charlie prohibeix a Bella anar a la violenta ciutat.

Un dia quan Edward aquesta en l'habitació de Bella, descobreix els bitllets d'avió amb destinació a Jacksonville, regal d'aniversari per part de Carlisle i Esme. Les butlletes estan a punt de caducar i és per això que fan un viatge per veure Reneé a Florida. Quan Bella torna a Forks, Charlie li avisa que Jacob li havia cridat diverses vegades per telèfon, Bella torna la trucada immediatament, però quan Jacob contesta es limita a preguntar-li si assistiria el dia següent a classes i penja immediatament.

L'endemà Jacob es troba a l'escola, i tant Edward com Jacob s'insulten l'un a l'altre amb tots els companys de Bella presents. Jacob es va després d'haver donat un missatge de part de Sam a Edward.

A classe de Llengua, Bella li exigeix ​​a Edward saber que havia passat el cap de setmana que s'havien absentat. Edward li respon que Alice havia vist tornar a Victòria, raó per la qual va decidir portar immediatament a Florida. Aquest cap de setmana Emmett i Jasper l'havien perseguit, fins a la frontera que estava marcada amb els quileutes, de manera que un licantrop va pensar que havien traspassat la línia, i es van posar en defensa.

Tota la família Cullen va ser de caça després de l'incident, però Alice, s'havia quedat caçant prop per pròpia seguretat de Bella. Aquesta, es va donar a la idea sobtada d'anar a visitar a Jacob a La Push, una ràpida decisió, que no tenia en ment i impossible de veure per Alice.

Bella va arribar a La Push sense ser detectada per Alice. Jacob se sorprèn en veure i al mateix temps s'entusiasma, després d'això parlen sobre la seva relació amb Edward. És en aquest moment quan Bella li cofiesa a Jacob el que havia passat a Itàlia i els seus plans per després de la graduació. Jacob pren una reacció realment positiva amb l'assumpte encara que no fos del seu gust. Mentre Bella conduïa a casa d'Ángela, a qui anava a ajudar amb les seves invitacions de graduació, veu aparèixer el Volvo platejat que caracteritzava a Edward. En tornar a casa, Edward li dóna una xerrada sobre com era perillós que estigués amb els homes llop.

Edward reprèn la caça que havia deixat per anar amb Bella. La ràbia envaeix a la noia quan s'adona que Alice l'anava a cuidar o com ella deia "raptar" mentre el seu nuvi s'absentava per dos dies, Alice explica que li pagarien amb el Porsche groc que el seu germà li havia promès a Itàlia , per tenir cura de Bella cada vegada que Edward s'absentés. Aquesta nit es quedaria amb Alice en una festa de pijames, Alice s'havia ocupat de portar les seves pertinences. Bella cancel seus plans d'anada a La Push i just després d'anar-se'n al llit, Rosalie entra a la seva habitació per convèncer-la no transformar-se en vampir, li explica la seva trista història i com odiava no poder haver tingut un final feliç.

L'endemà a l'escola, encara custodiada per Alice. Jacob Black arriba de sobte en una moto i es porta a Bella a La Push, sense que Alice pogués fer una cosa que no impliqués delatar l'existència dels vampirs. Després d'un dia complet en companyia del licantrop, Bella li confessa que era només qüestió de setmanes el que es convertís en un vampir. Jacob respon de manera furiosa que preferiria que aquesta morís, i Bella es va tirant espurnes a casa en la seva moto. Quan la noia torna a casa dels Cullen, Alice es mostra totalment relaxada i comprensible. Aquesta nit Edward torna i parla amb Bella sobre el succeït en La Push i accedeix que la noia ho visiti de tant en tant.

L'endemà Bella torna a casa i es troba amb la seva habitació neta i ordenada, però faltaven diverses peces de roba i va sospitar de Alice qui s'havia encarregat de portar les seves coses per a la "pijamada". Edward arriba a casa i li informa que no reconeixien l'olor de l'intrús. Van ser directament a la Mansió Cullen i van discutir sobre qui podria ser, i encara que no van arribar a un acord acceptar posar-se alertes. Charlie va avisar la noia que Jacob havia cridat de nou, Jacob es va disculpar per la seva reacció l'altre dia i Edward li va demanar de favor visitar la casa de Bella per veure si podia percebre una olor que fa l'intrús. Jacob arriba en un tres i no res i Edward aprofita per anar-se'n. Fa el seu treball i ajuda a Bella a rentar els plats i al moment menys pensat es fa una tallada al palmell de la mà, Bella comença a marejar i per quan ho vol ajudar aquest ja s'havia curat, per quan l'home llop es retira la convida a un picnic el cap de setmana a La Push. Quan Bella va dir a Edward el que havia succeït amb les seves peces, aquest dic a Carlisle per una altra conferència en família. En aquesta també van tractar de trobar sospitosos basant-se en els assassinats a Seattle. Aviat van trobar una conclusió: Algú estava creant un exèrcit de neòfits (vampirs amb no més d'un any d'existència). Edward convenç a Bella d'assistir al pic-nic de Jacob.

Al picnic assistir totes les persones que Bella havia conegut a La Push inclosos la vídua i els fills de Harry Clearwater. Aquesta nit Billy Black i Quil Ateara van explicar la llegenda sobre el sorgiment dels homes llop i com va ser la primera trobada amb els vampirs.

Alice li diu a Bella que la seva festa de graduació s'acostava. La noia sent un temor veritable en escoltar que s'aproximava la data en la qual ella seria un vampir. Bella també li confessa a Edward que sentia una gran vergonya amb el tema de casar-se amb el als 18 anys d'edat. Després de llegir un article al diari vorera de l'onada de crims a Seattle, Edward i Bella van a Jasper. Aquest en funció de fer comprendre el tema a Bella li explica la seva història des del principi, i al final arriben a la conclusió que l'exèrcit de neòfits estava buscant destruir a la família Cullen per quedar-se amb el seu territori. La família decideix anar a la guerra i demanar ajuda a la família de Tanya, qui es refusen per que un membre s'havia enamorat de Laurent i jurava venjança contra els homes llop que ho havien assassinat. Els Cullen tenien poques probabilitats de no patir baixes en la guerra.

Bella baixa a La Push de nou, on Jacob li confessa estar enamorat d'ella i la besa apassionadament sense que ella li correspongués. En acabar l'acte Bella ho copeja però només aconsegueix trencar-se la mà en l'intent, Jacob la porta retornada a casa i al enterasrse Edward es posa furiós però no al grau de deslligar una baralla amb Jacob. Carlisle arregla la mà de Bella.

Arriba el dia de la graduació de Bella i amb això la festa que li havia organitzat Alice. A aquesta també van assistir Jake, Quil i Embry. Al descobrir la situació en què es trobaven els Cullen, es van mostrar emocionats en la posibilad que Sam acceptés participar el la guerra. Ara els Cullen tenien més possibilitats de sobreviure.

Per les següents dues nits tant els homes llop com els vampirs van rebre instruccions de part de Jasper, qui tenia un passat com General de guerra. Edward no participaria en aquesta perquè Bella l'hi havia demanat, no suportava la idea de no saber si ell estaria bé. Alice va usar com pretext una pijamada a casa per aconseguir que Charlie la deixarà anar per dos dia mentre tota la família excepte Edward s'anava de caça, aquesta nit Bella va accedir a casar-se amb Edward si aquest després de casar-se, es ficaven al llit només per una nit . Edward va accedir i d'aquesta forma Bella va rebre el seu anell.

Durant la guerra, Edward i Bella es mantindrien allunyats en una botiga on també estaria Jacob. Més tard en absència de Edward, la noia besa a Jacob de nou per convèncer de quedar. Aquest prometio tornar aviat i quan Edward apareix, i amb ell, Victoria, es deslliga una batalla en la qual surt guanyador Edward

No hay comentarios:

Publicar un comentario