martes, 14 de mayo de 2013

Feina per ampliar informació dossier!






  1. Cerca informació sobre l'eqüicultura, penja imatges també.

  2. Cerca al diari www.dbalears.cat una notícia, una crònica i un reportatge. Penja-ho al teu blog amb imatges incorporades i n'expliques les característiques de cada una i les diferències.

1.L'aqüicultura és la tecnologia aplicada a la cria, reproducció i cultiu de les espècies que viuen en l'aigua salada o dolça, tant siguin animals com vegetals 


2.

Bauzá nomena Miss Balears 2009 cap de la Secretaria de Presidència

Verónica Hernández ocupa el càrrec des de dissabte, quan es publicà en el BOIB

14/05/2013
12 opinions
Hernández, el 2009, quan va ser coronada com a Miss Balears 2009 en una gala. 
La remodelació del Govern de José Ramón Bauzá del 2 de maig no ha suposat només la creació de noves conselleries i canvis de consellers. El president també ha decidit fer alguns ajustos al gabinet de Presidència, és a dir, entre les persones que formen el seu equip de màxima confiança. Bauzá ha nomenat com a nova cap de la Secretaria de Presidència Miss Balears 2009, Verónica Hernández (Palma, 1987). Hernández ocupa oficialment el càrrec des de dissabte, quan es publicà al BOIB el seu nomenament i el cessament d'Elvira Bonnail. Tal com explicaren ahir des de Presidència, "Hernández disposa d'una doble llicenciatura per la Universitat CEU San Pablo (Madrid): en Periodisme i en Comunicació Audiovisual".

No hay comentarios:

Publicar un comentario