viernes, 22 de marzo de 2013

La fantàstica primavera... Ha arribat! La primavera!







                   1. Ha començat la PRIMAVERA! Cerca imatges que la representin i explica les diferents estacions de l'any. Quina és l'estació que més t'agrada? Per què?




Hivern, Primavera, Estiu, Tardor
Estiu es la estació que més m'agrada. Per que no hi ha institut, estic amb els amics, no tinc hora d'aixecar-me         , vaig a anar a donar voltes fins a les 3 del matí, i quan ens passam les tardes a sa platja es lo millor, fins a les 9 de la nit no tornam a casa. El Estiu es lo millor.

La cosa va de somnis...









          1. Explica quin és el teu gran somni.

El meu gran somni es ser feliç en aquesta vida, mira enrrere i no empanerdir-me de res del que he fet, fer tot allò que valgui la pena fer, divertir-me molt, fer locures, conèixer gent, encara que desprès tot vagui malament, treballar d'allò que m'agradi, passar totes les experiencies possibles.
LO ÚNIC QUE VULL ES SER FELIÇ!

martes, 19 de marzo de 2013

El dia del pare Un poema per a papà




Dia de... tots els dies de l'any estan dedicats a alguna causa, però avui és dia de festa per a casa, celebrem el Dia del Pare  Un dia especial, com els 364 dies de l'any. Perquè és l'estima del pare el que aconsegueix que cada dia sigui màgic. Nosaltres volem celebrar-ho amb poesia: un poema per a regalar-li junt a una gran abraçada i una forta besada.

       1. Llegeix aquest poema, el penges al teu blog i explica'n el seu contingut.
          1:Que el seu pare l'estima molt
          2:Que l'agrada quan el seu pare li conta els contes abans de dormir
          3:Que enacar que l'estima, quan fa qualque soa dolenta li renya
          4:Es feliç amb el seu pare i l'estima molt

       2. De quina manera felicitaràs el teu pare un dia com avui?
     Com si fos una festa normal i corrent, li dic felicitatas i ja esta.
       3. Creus que el Dia del Pare és una festa comercial més? Justifica la teva resposta
Si. Per que aixi  poden guanyar doblers, s'han inventat aquesta festa per que vaguis a comprar qualque regal.

 

Jo tinc un tresor
guardat dins del cor
és l'amor que el pare em dóna
i que mai no m'abandona

Quan m'en vaig a dormir
m'agrada explicar-li coses
i sempre riem plegats
mentre ell em fa pessigolles

A vegades em renya
però ser que és pel meu bé
potser m'ho mereixo......
no ho tornaré a fer!

Ell em fa riure
i això em fa feliç
i sento en el meu cor
tot el seu amor
(Ariadna)

lunes, 18 de marzo de 2013

Kristen Stewart





Kristen Jaymes Stewart nació en Los Ángeles, California, el 9 de abril de 1990, más conocida como Kristen Stewart, es una actriz estadounidense considerada como una de las más taquilleras

Es conocida por interpretar a la joven Bella Swan, en la exitosa saga Crepúsculo. 
A participado en peliculas como: Blancanieves y elcazador,  La habitación del pánico,  Zathura: una aventura espacial,  Entre mujeres , etc.

Kristen inició su carrera a la edad de nueve años, cuando un agente la vio actuar en una obra de Navidad de su colegio.18 . Toda su familia trabajaba detrás de la cámara y Stewart pensó que se convertiría en una escritora o directora, pero nunca consideró ser una actriz

"Nunca quise ser el centro de atención - Nunca fui de las que decia 'yo quiero ser famosa, quiero ser actriz'. Nunca busqué actuar, pero siempre practiqué mi autógrafo porque amo las plumas. Me gustaría escribir mi nombre en todo" 
Dice en una entrevista

El 16 de noviembre de 2007, Summit Entertainment anunció que Stewart interpretaría el personaje principal, Isabella "Bella" Swan, en la película Crepúsculo, basada en la novela best-seller escrito por Stephenie Meyer. Kristen protagonizó junto a Robert Pattinson, quien interpreta a Edward Cullen, el novio vampiro de su personaje y con Taylor Lautner, quien interpreta al hombre lobo Jacob Black. La película comenzó su producción en febrero de 2008 y finalizó el rodaje en mayo del mismo año. Crepúsculo fue estrenada el 21 de noviembre de 2008.

Y desde entonces no para, es una de las actrizes mejores pagadas de Hollywood y de las mejores que hay.



martes, 12 de marzo de 2013

9. Un de sol


Mirant-te,
sense voler retirar la mirada,
veig la tendresa del teu amor
cara a cara.
La tranquil·litat i la calma
de saber-se estimat,
la il·lusió per un amor
que hauria d’haver estat
sempre, etern, sense final,
l’alegria de viure
la utopia…

La intensitat
de la nostra única mirada
ens fa més forts als dos,
compartint cuirassa,
davant les adversitats
d’un entorn mutable,
que ens apropa,
sense escapatòria,
cada cop més i més,
a la metamorfosi
en un sol ser.

Sóc tu
o tu ets jo.
Som un de sol.

El dia de la dona, 8 de març



   1. Avui és el dia de la dona, fes un escrit que sigui un homenatge cap a la figura femenina i acompanya'l d'una imatge. Per què creus que hi ha d'haver un dia de la dona? Justifica la teva resposta.

Avui és el dia de la dona, commemora la llita de la dona per la igualtat, tant en la societat com en la de persona.
Les dones som el futur, aquest dia es important per que sempre ens han discriminat en la societat, i en el treball, ara ja no hi ha tant de discriminació com abans, però encara hi ha persones que ens discriminen per lo que som, hi ha persones que encara creuen que som inferiors las homes, per  que creuen que no podem fer el mateix que ells per que no som tant forts com ells, a la dona no li fa falta tenir força, amb la inteligencia i el coratge podem fer molt més que ells, tenim el mateix dret que els homes i amb aixo basta, per que sense noltros no serien res.


Hi ha de haver-hi dia de la dona per que haurien d'agreirnos tot el que feim, per que sense noltros no serien res.

martes, 5 de marzo de 2013

Dies de pont...





      1. Explica el que has fet en aquests dies de pont. Redacció de 15 línies.

Bueno... aquest pont he fet de tot, el dijous vaig anar a veure a la meva mare que esta a l'hospital de Manacor, vaig robar WI-FI de l'hospital mentres estava allà, vaig coneixer a la companyera d'habitació de la meva mare, es molt simpàtica, i molt graciosa, després va arribar la filla d'aquesta dona, era molt simpàtica també, ens va explixcar que a ella no se li donen gaire be els estudis, però que no volia mirar enrrere i veure que no ha fet res, i es va esforçar  ara esta en el últim any de carrera de psicologia, quan vaig arribar al port, vaig anar a veure al meu amic Aitor, ell i el seu germà me varen dir que em quedes a dormir a ca seva, jo em  vaig quedar a dormir al final, varem veure una pel·licula, a la hora de domir vaig pujar amb el seu germà, vaig dormir al la seva habitació, al matí varem berenar un colacao amb pastes, tambe em vaig quedar a menjar, i varem menjar llenties, que estaven molt bones, despres me vaig anar a casa meva, vaig estar mirant la tele fins a les set i mitja de la tarda, me vaig arreglar i vaig tornar a casa del meu amic, per que despres sortiriem de festa per manacor, ja que era l'aniversari d'una amiga meva, alla a  manacor varem estar a casa d'una amiga seva, vaig cooneixer a amigues seves, me varen caure be al moment, varem fumar cachimba amb tabac de sabor a poma estava bonisim, despres quan varem sortir encara estaven totes les dscoteques tancades aixi que varem anar al Xarop, estava ple de gent, varem beure i ens varem aposar a jugar al parxis, quan ens varem canasar varem anar a una discoteca a aixo de les 3 ens varem anar a casa, ja que tot estava mort, no hi havia ningu.
I els darrer dies varem fer dies de pelis.

Activitat final treball sobre el quadre La dona a la finestra de Dalí




               




                         
               1. Torna a penjar la imatge del quadre La dona a la finestra de Dalí al teu blog i també la història que vares escriure.

 



Aquesta dona es diu Lola, és la criada del senyor Dalí, es viuda, va perdre al seu marit i al seu unic fill en un accident de trafic, ella va quedar traumatitzada per allò i es va ficar en la vida de l'alcoholisme, encara no ha asumit la mort de tots dos, ella encara pensa que un dia tornaran a cercar-la, esta trista i és molt freda.

Història

Lola, va neixer a un poble molt petit on va coneixer al seu marit quan encara tenis 17 anys, es varen casar i varen tenir al petit Rafel, un dia anaven a la fira que hi havia a la ciutat quan un cotxe que anava en sentit contrari va xocar contra ells, quan na Lola va recupera el coneixement va veure que el seu marit ja era mort, va intentar treure al seu fill del cotxe, quan va veure que el seu fill tambe era mort se li va caure el mon a sobre, es va posar a plorar i a plorar, ala mitja hora del accident va pasar un cotxe per alla, era el senyor Dalí, va veure que hi havia hagut un accident i es va parar a veure si estaven be, a la unica persona que va trobar va ser a na Lola, que estava al costat del seu fill mort, plorant, la va pujar al cotxe i se la va endur al hospital mes proper, allà es varen sorprendre de com estava i no sabien com havia sobreviscut, i menys de com ha pogut ella tota sola sortir de el cotxe, tenia un braç romput, el nas romput, el os de la cama sortit, talls per tot el cos, una conmocio al cap, per  es va quedar en el hospital almenys 3 mesos, li varen trencar unes quantes vegades el os de el nas per poder-li posar be de el tot i que sanasi be, quan va sortir de l'hospital, va caure en una depressio molt gran, va comen´çar a veure alcohol, molt alcohol, el senyor Dalí vaestar sempre al seu costat, va intentar que sortisi del el alcoholisme, li va costar pero va conseguir que sortisi, ella era molt freda amb tot el mon, menys amb el senyor Dalí, no li podia estar mes agreida a aquell home, ella li va dir que no li podria pagar tot el que ha fet per ella, i que li ajudaria amb les feines de la casa, ell va dir que no feia falte que no li devia res, ella no ho va aceptar i li va a ajudar amb tot, ja que ell era un home molt vell, ell no ho aceptava, pero ella no li feia ni cas, li ajudava amb tot, li feia el menjar, les cames, li preparava el bany, limpiava la casa d'adalt a abaix. 
Na Lola sempre a la maeixa hora es posava a mirar per la finestra del segon pis, esperant que torni el seu marit amb el petit Rafel, ella encar espera i esperara tota la seva vida.
               2. Activitat final: Amb totes les eines que t'he donat ara arriba l'hora que, a partir de la història que tu mateix/a has creat, escriguis un poema. Ha de tenir quatre estrofes de tres o quatre versos cada una, com a mínim. Anima't, i  li podrem mostrar a na Carolina, estarà contenta. Pensa que ja tens la protagonista del poema i l'argument, ja és molt.

Oh, la bella dona, 
és grassa i rodona, 
té una mala vida, 
en el cor una ferida.

El seu marit és mort,
el petit Rafel també,
ella treballa a l'hort,
ja no viu tan bé.

En Dalí la va salvar,
d'un accident de cotxe,
ja quasi no va parlar,
i ja no funciona el seu rellotge.

La bella dona li va agrair,
ella es va oferir,
per ser la seva serventa,
i ara és ella la que renta.



                     Procura emprar les següents figures retòriques: Personificació, metàfora, comparació... i empra un llenguatge més bell...